Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

19. 06. 2023. 13:27 >> 13:27

PRIJE TRI GODINE

Promes osuđen na 18 mjeseci zatvora, napao rođaka nožem

Holandski fudbaler Kvinsi Promes proglašen je danas krivim za napad nožem na rođaka i osuđen je na zatvorsku kaznu od 18 mjeseci.

Sudije Okružnog suda u Amsterdamu saopštile su da bi kazna za taj prekršaj obično bila jednogodišnja zatvorska kazna, ali da je Promes oštrije kažnjen jer je on holandski fudbaler i slavna ličnost, pa stoga daje primjer drugima.

Promes nije bio u sudu na izricanju presude, pošto igra za Spartak iz Moskve.

U pisanom sažetku presude, sud nije naveo ime 31-godišnjeg fudbalera, u skladu sa holandskim pravilima o privatnosti, ali je slučaj naširoko objavljen u tamošnjim medijima.

Promes je osuđen da je nožem napao svog rođaka na porodičnoj proslavi u Amsterdamu u julu 2020. godine, kada ga je ubo u koljeno.

Policija je saznala za taj incident jer je prisluškivala fudbalerov telefon u sklopu istrage o švercu droge.

U vrijeme kada se dogodio taj incident, Promes je igrao za Ajaks.

Promes je odigrao 50 utakmica za reprezentaciju Holandije i postigao četiri gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније