Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

18. 06. 2023. 16:32 >> 16:32

NEVJEROVATNA DRAMA

Alaves se golom iz penala u 129. minutu vratio u La Ligu

Fudbaleri Alavesa izborili su sinoć plasman u La Ligu nakon samo godinu dana, a to su učinili nakon velike drame.

Pošto je prvi duel sa Levanteom završen bez golova, jasno je bilo da će sve biti riješeno u revanšu u Valensiji.

Nakon regularnih 90. minuta mreže su mirovale. U produžecima su igrači Alavesa imali šanse da dođu do vođstva, pošto su u dva navrata pogađali prečku.

Sreća ih je pogledala u 123. minutu kada je dosuđen penal nakon što je igrača Levantea Robera Pera lopta pogodila u ruku.

Nakon dužeg pregledanja snimka, VAR je potvrdio penal koji je u 129. minutu realizovao Asijer Viljalibre za veliko slavlje malobrojnih navijača Alavesa u Valensiji i veliko razočarenje pristalica Levantea.

Da je na kraju ostalo 0:0 u La Ligu bi se vratio Levante, pošto je ligaški dio završio sa jednim osvojenim bodom više od Alavesa.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa sinoćnje utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније