Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

14. 06. 2023. 19:47 >> 19:49

AKO ODIGRA ODREĐENI BROJ UTAKMICA

Milner bi naredne sezone mogao da ispiše istoriju Premijer lige

Novi fudbaler Brajtona Džejms Milner mogao bi da obori jedan veliki rekord u Premijer ligi naredne sezone.

On se ja "Galebovima" potpisao ugovor na godinu dana, odnosno na jednu sezonu, što mu je matematički dovoljno da uspije u ovom cilju.

Naime, radi se o ukupnom broju nastupa u Premijer ligi u istoriji. Milner je trenutno na trećen mjestu vječne liste sa 619 odigranih utakmica.

Njemu će biti dovoljno da naredne sezone upiše nastup na 34 od 38 mečeva u Premijer ligi, kako bi na prvom mjestu prestigao rekordera Gereta Berija sa 652 odigrane utakmice.

Na drugom mjestu nalazi se legenda Mančester Junajteda Rajan Gigs sa 632, a na četvrtom mjestu Frenk Lampard sa 609 nastupa.

Budući da je jedini aktivni igarč na ovoj listi, mogao bi da ispiše istoriju ovog takmičenja.

Milneru će Brajton biti šesti klub u karijeri u Premijer ligi a dosadašnje nastupe u pisao je u Liverpulu (230), Mančester Sitiju (147), Aston Vili (100), Njukaslu (94) i Lidsu (48).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније