Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

10. 06. 2023. 12:23 >> 12:45

ŽELI DA OSTVARI SAN

Haland: Došao sam da uradimo ono što nikada nismo u istoriji

Mančester siti i Inter sastaće se večeras od 21h u okviru finala Lige šampiona.

Erling Haland, napadač Mančester Sitija, ove sezone postigao je 52 gola. Na posljednjih sedam mečeva samo jednom se upisao u strijelce ali to ne zabrinjava sjajnog napadača.

"Možete gledati da sam postigao jedan gol u posljednjih sedam utakmica ili da sam dao 52 gola u 52 utakmice i još imao osam asistencija. Bar mislim. Zapravo sam imao devet asistencija, ali ko ih broji… Nisam pod stresom, osjećam se jako dobro“, rekao je Haland.

Haland kaže da je njegov san osvajanje Lige šampiona.

„Osvajanje Lige prvaka sanjam od kada znam za sebe. Obožavam ovo takmičenje. Kada sam imao sedam godina, 2008. godine u finalu Lige šampiona sam gledao Čelsi i Mančester junajted. Kada sam vidio kako igrači Junajteda slave, i ja sam to isto htio da učinim“, rekao je iskusni golgeter i dodao:

"Nisam očekivao da ću postići toliko golova ove sezone, ali mogao sam i više da dam. Bilo je utakmica na kojima sam promašio nekoliko šansi, ali ne možete tu ništa. Ovdje sam došao da napravimo nešto što nikada nismo u istoriji. Ostala je još jedna utakmica i daću sve od sebe".

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније