Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Mina ]

09. 06. 2023. 19:35 >> 19:35

OČEKUJU DOBRE REZULTATE

Ceklić i Gašević pojačali Budućnost

Štoper Zvonko Ceklić i ofanzivac Ognjen Gašević novi su članovi Budućnosti, saopšteno je iz podgoričkog fudbalskog kluba.

Ceklić je u karijeri igrao za Zetu, kazahstanski Turan i slovačku ekipu Zemplin Mihalovce.

"Budućnost je najbolji crnogorski klub, zato je poseban osjećaj nakon potpisa. Nadam se i vjerujem da ćemo svi zajedno da ostvarimo velike ciljeve, prvo kroz Evropu, a nakon toga kroz domaće takmičenje", rekao je Ceklić.

Gašević je mladi reprezentativac Crne Gpore.

"Svi znamo šta Budućnost predstavlja za sve igrače, za navijače i za samu Podgoricu. Vjerujem da ćemo kao tim izgledati dobro, da ćemo imati dobre rezultate i vjerujem da ću ispuniti očekivanja svih", rekao je Gašević.

Budućnost u nedjelju putuje na Zlatibor, gdje će trenirati sedam dana i odigrati dvije pripremne utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније