Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

08. 06. 2023. 17:43   >>  18:25 1

PROBLEMI ZA BOSKEA

Damjanović: Nakon triplete i 25 golova ove sezone, gazda Kičija mi nije isplatio bonuse

Dejan Damjanović, bivši reprezentativac Crne Gore i fudbaler koji je svoje ime izgradio u Aziji kao jedan od najubojitijih fudbalera u istoriji kontinenta, nije više član Kičija iz Hong Konga.

On je sa sa ekipom koja nosi nadimak "Barselona Hong Konga" osvojio tripletu, odnosno Premijer ligu Hong Konga, Kup Čelendž šild, kao i FA Kup.

Uz sve to sa 25 golova u svim takmičenjima je bio prvi strijelac kluba, a bio je dio tima koji je prvi put u timskoj istoriji izborio drugu rundu azijske Lige šampiona.

Međutim, sve ovo nije bilo dovoljno da popularni Boske dobije bonuse od, sad svog već bivšeg kluba, odnosno od gazde Ken Nia.

"Moj put u Kičeu je završen, ali moram da priznam da nijesam očekivao ovakvu situaciju sa mojim bivšim klubom. Bio sam dio ekipe koja je osvojila tripletu ove sezone (najbolji strijelac u ligi sa 17 golova, i najviše golova u svim takmičenjima ukupno sa 25 golova), i napravili smo istorijski uspjeh u ACL. Nakon svega ovoga, gazda kluba, gospodin Ken, je odlučio da mi ne isplati bonuse za titule, a i dalje mi duguje zbog rezultata u Ligi šampiona. Moja je krivica što sam mu vjerovao, i što sve to nisam stavio na papir. Velika lekcija za mene", napisao je Damjanović na svom Instagram profilu.

Naš bivši reprezentativac, jedan od najvoljenijih koji su nosili reprezentativni dres, iako u poznim igračkim godinama (41) i dalje ima nevjerovatan golgeterski instikt čemu svjedoče i brojna individualna priznanja i nagrade.

U Južnoj Koreji važi za pravu legendu K lige, a istim tempom je nastavio i u Hong Kongu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније