Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

08. 06. 2023. 17:15 >> 17:17

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Meč Srbija-Crna Gora ipak uz prisustvo publike: UEFA smanjila kaznu

Utakmica naše fudbalske reprezentacije i Srbije u Beogradu, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ipak će se igrati uz prisustvo publike.

To je danas odlučila Evropska fudbalska unija (UEFA) koja je uvažila žalbu Fudbalskog saveza Srbije i tako smanjila kaznu.

Zbog ponašanja navijača na utakmici u Podgorici, te pogrdnih skandiranja, UEFA je prvobitno kaznila Srbiju sa dvije utakmice kvlaifikacija pred praznim tribinama.

Međutim nakon žalbe FSS, sada će prvo utakmicu sa Mađarskom, 7. septembra igrati uz prisustvo djece do 14 godina na tribinama, dok će protiv naše selekcije, na meču 17. oktobra, imati prisustvo publike.

Naša reprezentacija nakon dva odigrana kola zauzima treće mjesto na tabeli sa po jednom pobjedim i porazom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније