Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

08. 06. 2023. 16:41 >> 16:41

VLASNIK FIORENTINE

Komiso: Igrači Vest Hema su se ponašali kao životinje, mogli smo službeno da dobijemo

Vlasnik Fiorentine Roko Komiso ne može da se pomiri sa porazom u finalu Lige konferenicija u kojem je njegov tim poražen od Vest Hema sa 2:1.

Iako je "Viola" djelovala bolje na terenu, jedan trenutak nepažnje u odbrani, u 90. minutu i sjajna kombinacija Paketa-Boven koštala ih je na kraju evropskog trofeja.

Međutim Komiso se obratio javnosti po povratku u Italiju, gdje je kazao da su navijači Vest Hema pokazali tamnu stranu engleskog fudbala, a da su igrači na terenu "pretukli" njegove pulene.

"Očekivao sam pobjedu, ali nije bilo tako. Međutim, bilo je trenutaka na terenu kada je glavni arbitar morao da napravi razliku u našu korist. Naš napadač Jović morao je da izađe sa terena zbog slomljenog nosa, Biragi je dobio posjekotinu na glavi. Razgovarao sam sa predsjednikom Premijer Lige. Igrači Vest Hema su se ponašali kao životinje. Nije u redu ono što smo vidjeli u Pragu. Mogao je meč da se registruje službenim rezultatom za nas“, kazao je Komiso.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније