Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

08. 06. 2023. 11:59 >> 11:59

NA FINALU LK

Vest Hem osudio nedolično ponašanje svojih navijača

Fudbalski klub Vest Hem osudio je ponašanje "malog broja svojih navijača", nakon što je tokom finalne utakmice u Ligi konferencija igrač Fiorentine Kristijano Biragi pogođen u glavu predmetom koji je bačen sa tribina.

Vest Hem je sinoć osvojio trofej u Ligi konferencija pošto je u Pragu pobijedio Fiorentinu sa 2:1. Incident se dogodio u 33. minutu kada je Biragi pokušao da izvede korner ispod tribine na kojoj su bili smješteni navijači Vest Hema. Oni su ga gađali flašicama i raznim predmetima, a jedan od njih pogodio ga je u glavu zbog čega je zadobio rasjekotinu.

Vest Hem je saopštio da "takvim postupcima nije mjesto u fudbalu i da ni na koji način ne predstavlja vrijednosti i većine navijača tog kluba".

"Vest Hem bezrezervno osuđuje ponašanje malog broja pojedinaca koji su bacali predmete na teren tokom finala Lige konferencija. U skladu sa našim pristupom nulte tolerancije, svi identifikovani biće proslijeđeni policiji i biće im izrečena zabrana ulaska na naš stadion na neodređeno vrijeme i zabrana putovanja sa klubom", navodi se u saopštenju.

Češka policija je u srijedu uhapsila više od 30 navijača zbog nereda u gradu uoči utakmice. Tri osobe i policajac povrijeđeni su u neredima.

Oko 20.000 navijača Vest Hema doputovalo je u Prag zbog utakmice, a mnogi od njih nisu imali ulaznice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније