Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

07. 06. 2023. 20:49 >> 20:49

POTVRDIO PRDSJEDNIK LIGE

Serija A od naredne sezone mijenja ime; Žele da naprave brend

Italijanska Serija A od naredne sezone će imati drugačiji naziv za one van Apeninskog poluostrva, a povodom toga oglasio se i direktor te lige, Luiđi de Siervo.

On je rekao da su on i njegovi saradnici odlučili da brendiraju Seriju A kao "Serije A Made in Itlay" u ostatku svijeta.

"Krenuli smo u vraćanje svog nekadašnjeg položaja u svjetskom fudbalu. Pokušavamo da napravimo što zanimljiviji proizvod za publiku. Efektivna igra je dvije trećine vremena utakmice i mi želimo da ovu posljednju trećinu učinimo maksimalno zanimljivom. Uzeli smo naprimjer kamere kakve se koriste u snimanju filmova. Moramo se danas takmičiti sa servisima poput Amazona i Netfliksa, koje ljudi gledaju u slobodno vrijeme",  rekao je De Siervo.

On je dodao da rade na proizvodu koji će privući nove ulagače, jer moraju da poprave stadione.

"Nije to slučajno. Radimo na proizvodu koji privlači nove ulagače. Moramo da popravimo svoje stadione, jer imamo predivne gradove i bogatu istoriju. Uz sve to, četiri različite ekipe osvojile su Skudeto u posljednje četiri godine, što se nije dogodilo ni u jednoj drugoj ligi" , zaključio je De Siervo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније