Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

07. 06. 2023. 19:22 >> 19:23

IMA POVRIJEĐENIH

Uhapšeno preko 30 huligana nakon nereda u Pragu

Policija u Pragu uhapsila je više od 30 huligana nakon velikih nereda uoči večerašnjeg finala Lige konferencija između Vest Hema i Fiorentine, prenosi "Skaj Sport".

Pretpostavlja se da je grupa navijača Vest Hema pila u baru u centru grada kada ih je napao veliki broj muškaraca obučenih u crno. Dok su druge pristalice Vest Hema stizale na lice mjesta, policija je ušla da razdvoji zavađene grupe.

Češka policija je potvrdila da su tri osobe povrijeđene, a jedan policajac je takođe napadnut. 

Procjenjuje se da je oko 20 hiljada navijača Vest Hema je u Pragu, a da je većina njih bez ulaznica, pošto je kapacitet "Eden arene" svega 20 hiljada mjesta. 

Neredi su pokvarili i revanš polufinalna između Vest Hema i AZ Alkmara u Holandiji, kada su domaći navijači pokušali da napadnu grupu porodica i prijatelja igrača na jednoj od glavnih tribina.

Finale između Vest Hema i Fiorentine u Pragu počinje u 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније