Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

07. 06. 2023. 11:46 >> 12:16

VELIKI REZOVI

Egzodus u Junajtedu: Odlaze Megvajer, Van de Bek, Bejli...

Mančester junajted je završio prvu sezonu pod palicom holandskog stručnjaka Erika Ten Haga.

"Crveni đavoli" su se vratili u Ligu šampiona, ali i dalje poprilično zaostaju ugrački i organizaciono za gradskim rivalom Sitijem.

Zato će Holanđanin da naprav nove rezove u timu, kako bi iskoristio prostor u platama, ali i finansije za nove manevre na tržištu.

Prvo ime koje se pominje da, gotovo defintivno završava svoj boravak na Old Trafordu je Heri Megvajer.

Štoper koji je došao iz Lestera 2019. godine za skoro 90 miliona eura, neće baš po lijepom pamtiti svoje vrijeme na "Teatru snova", budući da je baš on targetiran kao glavni krivac za dosta kikseva Junajteda.

Međutim on nije jedini fudbaler, pošto bi trebalo da mu se pridruže još saigrači iz odbrane Erik Bejli, kao i Aleks Teles.

Rezervni golman Din Henderson želi da pređe u neki klub gdje bi imao veću minutažu, a sličnog je stava i Doni Van de Bek, koji je stigao kao veliko pojačanje iz Ajaksa prije par sezona, ali je onda pao u nemilost Ole Gunara Solšera.

Njegov zemljak Vut Veghorst, oko kojega je u januaru bila prava drama sa dolaskom iz Bešiktaša, nalazi se na listi želja Evertona.

Ovo su smao prvi prelimanrni rezovi u rosteru Junajteda, očekuje se da bude još odlazaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније