Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

05. 06. 2023. 14:29 >> 14:29

ZVANIČNO

Benzema potpisao za Al Itihad, 200 miliona za dvije godine

Samo dan nakon što se oprostio od Real Madrida Karim Benzema potpisao je ugovor sa Al Itihadom do 30. juna 2025. godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu, objavio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Benzema je odlučio da napusti madridski klub nakon 14 godina koliko je proveo na "Santijago Bernabeu“ stadionu.

Francuz je na meču posljednjeg kola La Lige protiv Atletik Bilbaoa (1:1) postigao jedini gol za Real sa bijele tačke, a zatim se oprostio od navijača.

Zvanična potvrda Al Itihada očekuje se u narednih nekoliko dana.

Benzema će u Al Itihadu godišnje zarađivati 200 miliona evra po sezoni, a u tu cifru će biti uključene i brojne komercijalne aktivnosti.

Al Itihad je ove sezone osvojio titulu u Saudijskoj Arabiji.

Benzema je u Real stigao 2009. godine iz Liona, a sa klubom je osvojio rekordnih 25 titula. Između ostalog sa Realom je pet puta bio prvak Evrope i svijeta, a osvojio je i četiri titule u Primeri.

Najbolji je asistent "kraljevskog kluba" (165) i drugi najbolji strijelac (353) u istoriji Reala poslije Ronalda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније