Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

04. 06. 2023. 21:11 >> 21:11

PRIMERA

Benzema se golom oprostio od Reala, Osasuna u Ligi konferencija

Fudbaleri Real Madrida odigrali su danas na svom terenu neriješeno sa Atletik Bilbaom 1:1, u posljednjem kolu Primere i tako zauzeli drugo mjesto na tabeli španskog šampionata.

Real je sezonu završio sa 78 bodova, odnosno sa bodom više od trećeplasiranog Atletiko Madrida koji je danas odigrao 2:2 u gostima sa Viljarealom.

Nakon što Bilbao u prvom poluvremenu nije iskoristio penal, poveo je poslije samo četiri minuta igre u nastavku pogotkom Sanseta.

Real je, međutim, uspio da izjednači a strijelac na oproštaju od dresa madridskog tima bio je Karim Benzema u 72. minutu sa penala. Odmah nakon postignutog gola, Benzema je zamijenjen i ispraćen ovacijama na "Bernabeu".

Osim šampiona Barselone, Reala, Atletiko Madrida i Sevilje kao osvajača Lige Evropa, naredne sezone će u Ligi šampiona igrati i Real Sosijedad koji je slavio na svom terenu protiv Sevilje sa 2:1 i sezonu završio kao četvrti sa 71. bodom.

U Ligi Evropa će igrati Viljareal i Betis, dok će u Ligu konferencija ekipa Osasune koja je pobijedila Đironu sa 2:1 i sezonu završila na sedmoj poziciji sa 53 boda. Dvostruki strelac za Osasunu bio je Ante Budimir.

Majorka je na svom terenu savladala Rajo Valjekano sa 3:0 i tako je Primeru okončala na devetom mjestu sa 50 bodova.

Odgovor ko će ispasti iz Primere biće poznat poslije utakmica koje su na programu od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније