Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

02. 06. 2023. 11:15 >> 11:20

NA AERODROMU

Navijači Rome napali sudiju Entonija Tejlora

Navijači Rome napali su glavnog arbitra finalne utakmice Lige Evrope Entonija Tejlora na aerodromu u Budimpešti, nezadovoljni njegovim suđenjem.

Roma je poražena od Sevilje (5:2) nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Tejlor je bio u prisustvu supruge i kćerke kada je iz mase doletjela stolica, a bacane su i flaše sa vodom.

Veći incident spriječilo je obezbjeđenje aerodroma i pripradnici policije, koji su sproveli Engleza i njegovu porodicu na sigurno.

U saopštenju aerodroma u Budimpešti navodi se da je pokrenut krivični postupak protiv muškarca koji je optužen za izazivanje nereda.

"Navijači Rome prepoznali su sudiju u dijelu aerodroma gdje se prodaje hrana, gdje je čekao svoj avion. Zahvaljujući bliskoj saradnji zaposlenih na aerodromu i policije i brojnijem prisustvu policije tokom perioda odlazaka navijača, nadležni su odmah intervenisali, sudija je ispraćen i bezbjedno se ukrcao na avion uz pratnju policije", piše u saopštenju, prenosi Skaj.

Navijači "Vučice" zamjerili su Tejloru, između ostalog, što nije dosudio penal u 81. minutu kada je nakon centaršuta Matića Fernando igrao rukom, ali je Englez pokazao da je ruka bila uz tijelo.

Posle utakmice trener Žoze Morinjo je na konferenciji za novinare oštro kritikovao Tejlora, koga je zatim sačekao na parkingu stadiona i vrijeđao ga.
.   

Tejlor je pokazao 13 žutih kartona igračima, što je najviše u jednoj utakmici u Ligi Evrope. Od toga sedam su dobili igrači Rome, što je rekord finala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније