Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

31. 05. 2023. 15:10 >> 15:19

TRAŽE ZAMJENU ZA BENZEMU

Real Madrid želi Kejna

Fudbalski klub Real Madrid počeo je da traži zamjenu za Karima Benzemu. Real je zainteresovan za napadača Totenhema, Hari Kejna za koga je spreman da izdvoji čak 115 miliona uvra, prenosi španski "AS".

U tekstu španskog lista navodi se da Real ima dvije mogućnosti i da rade na procjenjivanju pojačanja na poziciji centrafora

"Čelnici Reala i dalje procjenjuju potencijalna pojačanja na poziciji centarfora. Real ima dvije mogućnosti. Prva je da kupe renomiranog napadača, koji će najmanje da košta oko 100 miliona eura. Druga mogućnost je da se Real odluči za nekog jeftinijeg fudbalera bilo da se radi o mladom centarforu ili iskusnom igraču, koji bi bio rješenje do kraja naredne sezone. Na ljeto 2024. madridski klub će pokušati da angažuje Erlinga Halanda ili Kilijana Mbapea", navodi se u tekstu španskog lista.

Rukovodstvo Reala pratilo je i igre napadača Juventusa, Dušana Vlahovića, Gonsala Ramoša, igrača Benfike.

"Problem bi mogla da bude želja Kejna da ostane u Premijer ligi, jer planira da obori rekord Alana Širera po broju golova u engleskom prvenstvu. Skauti Reala cijene engleskog napadača i učiniće sve da ga u ljetnjem prelaznom roku dovedu u Madrid. Real će u tom slučaju na ljeto 2024. dovesti Mbapea, koji će igrati u tandemu sa Kejnom", tvrdi As.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније