Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

30. 05. 2023. 20:01 >> 20:01

BIO NA POZAMICI U ČELSIJU

Poketino odlučio: Feliks se vraća u Atletiko Madrid

Fudbaler Čelsija Žoao Feliks neće ostati u klubu naredne sezone pošto novi menadžer "Plavaca" Maurisijo Poketino ne računa na njega.

To je potvrdio i predsjednik Atletiko Madrida Enrike Serezo čiji je Feliks član, a kao pozajmljeni igrač nastupa na "Stamford Bridžu".

"Obaviješteni smo da Poketino ne računa na Žoaoa Feliksa u Čelsiju. Vratiće se ovdje, vidjećemo… nemamo ništa u planu“, izjavio je Serezo.

Feliks je ove sezone odigrao 16 utakmica za Čelsi i postigao četiri gola, dok je klub sezonu u Premijer ligi završio tek na 12. mjestu sa 44 osvojena boda.

Poketino je zvanično došao na klupu "Plavaca" prije dva dana, a ako je suditi po prvim potezima, već ima plana kako će ekipa izgledati naredne sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније