Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

29. 05. 2023. 13:06 >> 13:06

PRVI IZBOR

Brazil ne odustaje od Anćelotija

Predsjednik Fudbalskog saveza Brazila Enaldo Rodriges rekao je da je Karlo Anćeloti i dalje prvi izbor da preuzme klubu te selekcije.

Selektorska pozicija Brazila ostala je upražnjena nakon rastanka sa Titeom poslije razočaravajućeg učinka na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Rodriges je u intervjuu za brazilskiu televiziji rekao da ima dosta pristojnih trenera iz Južne Amerike, ali da je Anćeloti najprikladnije rješenje za trenutni sastav igrača.

"Brazil ima nekoliko kompetentnih trenera koje mnogo poštujemo, ali imamo plan "A", a to je Anćeloti", rekao je Rodriges.

"Imamo osjećaj da će to uspjeti. Mislim da ima hemiju sa brazilskom reprezentacijom. On poznaje većinu igrača koji su igrali ili trenutno igraju za reprezentaciju i on je obožavatelj brazilskog fudbala".

Trener Reala je u dobrim porodičnim odnosima sa Brazilcima iz "kraljevskog" kluba Vinisijusom, Rodrigom i Militaom, a prethodno je trenirao i Kazemira, Tijaga Silvu, Markinjoša i Ričarlisona, dok je radio u PSŽ-u i Evertonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније