Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

29. 05. 2023. 12:41 >> 12:41

SERIJA A

Pioli: Moramo da pojačamo tim ako želimo da budemo konkurentni u LŠ

Trener Milana Stefano Pioli rekao je da je zadovoljan što je njegova ekipa uspjela da se kvalifikuje za grupnu fazu Lige šampiona, ali da će morati da dovedu kvalitetnije igrače kako bi mogli da se takmiče na dva fronta.

"Rosoneri" su sinoć savladali Juventus u Torinu 1:0 golom Olivijea Žirua i tako osigurali učešće u grupnoj fazi elitnog takmičenja, u kojem su ove sezone zaustavljeni u polufinalu od Intera.

"Ove sezone smo u Seriji A postigli manje od očekivanog, dok je situacija  u Ligi šampiona bila obrnuta. Ovo je prvi put da smo pokušali da se takmičimo na dva fronta i samo mogu da zahvalim mojim igračima na zlaganju. Sada ćemo da uživamo u ovoj pobjedi. Istina je da smo u januaru i februaru imali težak period, ali igrači nikada nisu prestali da rade i vjeruju i ponovo smo se ujedinili", kazao je Pioli.

On ističe da će ekipi biti potrebni jaki igrači, kako bi uspjeli da budu konkurentni u oba takmičenja.

"Zavisi šta želimo. Ako želimo da igramo polufinale Lige šampiona, onda je jasno da tim mora biti pojačan. Nije bitno da li su u pitanju mlađi ili stariji igrači. Za konkurentnost u oba takmičenja treba nam i veća konkurencija u ekipi. Ako to već želimo, onda moramo dovesti jake igrače”, zaključio je Pioli.

Pored Milana, od italijanskih klubova u grupnoj fazi Lie šampiona igraće još Napoli, Lacio i Inter.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније