Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

27. 05. 2023. 23:17 >> 23:19

SERIJA

Inter obezbijedio Ligu šampiona

Fudbaleri Intera pobedili su večeras na svom terenu u Milanu Atalantu sa 3:2, u utakmici pretposlednjeg 37. kola Serije A i tako obezbijedili grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone.

Inter je poveo već u prvom minutu golom Romelua Lukakua, a dva minuta kasnije prednost je udvostručio Nikolo Barela.

Atalanta je smanjila golom Marija Pašalića u 36. a pobjedu domaćima obezbijedio je Lautaro Martines, golom u 77. minutu.

Konačan rezultat postavio je Andrea Onana koji je postigao autogol u prvom minutu nadoknade.

Inter ima 22 pobjede i popeo se na drugo mjesto na tabeli sa 69 bodova, bodom više i utakmicom više od trećeplasiranog Lacija.

Atalanta je pretrpjela treći poraz u poslednje četiri utakmice i peta je na tabeli sa 61 bodom, bodom više od šestoplasirane Rome, ali i tri boda manje i utakmicom više od Milana.

Fudbaleri Fjorentine pobijedili su na svom terenu Romu sa 2:1.

Roma je povela u 11. minutu golom Stefana El Šaravija, a izjednačio je srpski fudbaler Luka Jović u 85. minutu. Pobjedu Fjorentini donio je Žonatan Ikone golom u 88. minutu.

Fjorentina ima 14 pobjeda i zauzima deveto mjesto na tabeli sa 53 boda.

Ranije danas Salernitana je na svom terenu pobijedila Udineze sa 3:2, a Torino je kao gost pobijedio Speciju sa 4:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније