Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

27. 05. 2023. 12:30 >> 12:30

NAREDNE SEZONE

Klop: Učinićemo sve da osvojimo Ligu Evrope

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je rekao je da nije pesimističan zbog učešća u Ligi Evrope naredne sezone, ističući da će učiniti sve da je osvoji.

Klop kaže da je uzbuđen zbo sledeće sezone na "Enfildu" i odbacio mišljenja onih koji smatraju da je Liga Evrope drugorazredno takmičenje.

"Fudbal je takav, na nivou na kojem obično igramo radi se o Ligi šampiona zbog novca, zbog protivnika i svega ostalog. I nije da sam pratio u poslednje četiri godine utakmice grupne faze Lige Evrope mnogo, jer kada ste u Ligi šampiona imate mnogo drugih stvari da radite, ali ja volim evropska takmičenja. I za mene to nije razlika", rekao je Klop.

Liverpul je ostao "kratkih rukava" za Ligu šampiona, pošto je Mančester Junajted pobjedom protiv Čelsija 4:1 obezijedio grupnu fazu ovog takmičenja naredne sezone.

Biće to prva sezona za "Redse" Ligi Evrope još od 2016. kada su u finalu poraženi od Sevilje 3:1, ali Klop ne umanjuje značaj takmičenja.

"Znam da kada igrate nema razlike. Biće teški protivnici, različite zemlje vjerovatno i na kraju ogromna nagrada koju treba osvojiti.. Ne kažem da ćemo to uraditi, ali sigurno ćemo probati", istakao je Njemac i dodao:

"Siguran sa 100 posto da će ljudi sada pomisliti: 'Aһ, to je samo Liga Evrope', ali kada se čuje prvi zvižduk, ko god da je protivnik, u četvrtak uveče, "Enfild" će tresti. I to je sve što mi treba", zaključio je Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније