Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

27. 05. 2023. 10:39   >>  10:39

OBILjEŽIO OSVJANjE TITULE

Spaleti tetovažom osvojio srca navijača Napolija

Možda će Lućano Spaleti otići iz Napulja, ali Napulj iz njega definitivno neće.

Čovjek koji je Napoliju donio titulu poslije 33 godine čekanja, pokazao je koliko mu znači osvajanje Skudeta, pa je odlučio da trajno obilježi taj uspjeh.

On je na podlaktici uradio tetovažu sa motivima grba Napolija i brojem titula koliko je klub osvojio u Seriji A.

Međutim, Spaleti je slične poduhvate imao i ranije. Prethodno je dao da mu se oslika automobil, napravivši na svojoj Fijat Pandi grafit koji prikazuje Vezuv, uz riječi "Snažni ljudi, snažne sudbine“.

Osvajanjem titule, Spaleti je sa 64. godine postao najstariji trener kome je to pošlo za rukom.

Napoli do kraja sezone očekuju utakmice protiv Bolonje i Sampdorije, koje bi mogle biti i poslednje za Italijana na klupi kluba sa "Maradone", pošto nije u dobrim odnosima sa predsjednikom kluba Aurelijom De Laurentisom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније