Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

26. 05. 2023. 16:57 >> 17:10

TRENER ROME

Murinjo: Volim svaki bivši klub osim Totenhema

Žoze Murinjo predvodiće u srijedu 31. maja Romu u finalu Lige Evrope protiv Sevilje. Murinjo kaže da je Totenhem jedini klub za koji nije emotivno vezan.

"Nadam se da me navijači Totenhema neće pogrešno shvatiti, ali to je jedini klub za koji nisam emotivno vezan. Vjerovatno zato što je stadion bio prazan zbog pandemije i zato što mi gospodin Levi, predsjednik Totenhema, nije dozvolio da osvojim trofej. Međutim, Totenhem je jedini. Porto, Čelsi, Mančester junajted, Inter, Real Madrid… Sa svim tim klubovima osjećam se povezano“, rekao je Murinjo.

Murinjo je kao glavni trener radio u devet klubova: Benfici, Leiriji, Portu, Čelsiju, Interu, Real Madridu, Mančester junajtedu, Totenhemu i Romi.

"Ljudi kažu da ne možeš da voliš svaki klub. Ali, da, ja volim svaki od njih. I oni su voljeli mene. Biće teško kada jednog dana napustim Romu, ali zauvijek ćemo ostati povezani. Kao što jesam sa svim klubovima, osim sa onim gospodina Levija“, rekao je Murinjo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније