Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

23. 05. 2023. 16:01 >> 16:54

DO 2027. GODINE

Saka potpisao novi ugovor sa Arsenalom

Bukajo Saka potpisao je novi ugovor sa Arsenalom, koji će važiti do 30. juna 2027. godine.

U saopštenju Arsenala kažu da je Saka potvrdio da je jedan od najvećih talenata.

"Otkako je došao u klub kao osmogodišnjak, napredovao je iz naše akademije do prvog tima, a ove sezone je samo još jednom potvrdio da je jedan od najvećih talenta u Premijer ligi. Ovaj 21-godišnjak koji je nastupao na svakom meču Premijer lige u prethodne dvije godine, postigao je 14 golova u svim takmičenima u sezoni 2022/23, uz 11 asistencija, čime je poboljšao svoj učinak od 12 golova od prošle sezone. Njegov izvanredan razvoj i konstante snažne igre dovele su do toga da je upisao 178 mečeva u dresu prvog tima“, stoji u saopštenju Arsenala.

Saka je nakon potpisivanja ugovora rekao da smatra da je Arsenal pravi klub za njega i da je srećan što ostaje.

"Ja sam zaista srećan. Bilo je mnogo razgovora i prošlo je mnogo vremena, ali sada sam ovde. Mislim da je ovo pravi klub, pravo mjesto za sledeći korak. Za mene je važno da postižem svoje lične ambicije, a to je u ovakvim uslovima moguće. Mislim da ovdje imam najbolje uslove da se razvijam i postanem najbolja verzija sebe, samim tim i više doprinesem klubu“, poručio je Saka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније