Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

21. 05. 2023. 16:20 >> 16:20

"KOMPLIKOVANA GODINA"

Pogba: Neću odustati, daću sve od sebe da se vratim u vrh

Fudbaler Juventusa Pol Pogba rekao je danas da uprkos povredi, zbog koje je praktično završio sezonu, neće odustati i da će dati sve od sebe da se vrati u sam vrh, uprkos "veoma, veoma komplikovanoj godini".

"Ova godina je bila veoma, veoma komplikovana uz probleme van fudbala i na terenu", rekao je Pogba u video snimku objavljenom na Instagramu, u vezi sa povredama, ali i slučajem iznude organizovane bande, u koji je bio umiješan i njegov brat Matijas Pogba.

"Van terena mi je bilo zaista teško, ono što se dogodilo, bilo je teško, posebno psihički i pokušao sam da se sklonim u ono što volim, da igram fudbal, da procvjetam na terenu. Moram da budem strpljiv. Psihički sam mnogo bolje", dodao je francuski fudbaler.

Pogba se ljetos vratio u Juventus poslije šest godina u Mančester junajtedu. Ova sezona bila je teška za njega, pošto je povrijedio koljeno u julu na pripremama zbog čega je u septembru morao na operaciju, pa je propustio Svjetsko prvenstvo u Kataru.

U februaru se vratio na teren, ali je ponovo u martu otišao na pauzu zbog povrede butine. Od sredine aprila bio je redovniji u ekipi, ali je 14. maja povrijedio butinu zbog koje je praktično završio sezonu.

"Nadamo se, vjerujemo... Psihički i fizički, daću sve od sebe da se vratim na vrh, da pomognem ekipi, klubu, da osvoji trofeje, zbog toga sam došao. Neću odistati, daću maksimum", rekao je Pogba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније