Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Д.П.

16. 05. 2023. 20:54 >> 20:54

PRIJATELjSKI MEČ

Omladinci remizirali sa Švajcarksom

Omladinska fudbalska reprezentacija remizirala je sa Švajcarskom 1:1 u prvom prijateljskom meču na kampu FSCG u Podgorici.

Švajcarska je u prvih 10 minuta imala loptu u nogama, napadala po krilima i samo sjajnim odbranama Petra Bobičića ostalo je 0:0.

Prvu priliku selekcija Gorana Perišića je iskoristila u 11 minutu. Poigravanje golmana Hotigera kaznio je Matije Badnjar, koji mu je ukrao loptu i natjerao ga da napravi penal. Sa 11 metara bio je precizan prvotimac Budućnosti Vasilije Adžić.

Kao da je gol našim momcima podigao samopouzdanje, i pokazao im da su s razlogom bili na pragu Evropskog prvenstva. U 17. minutu veliku šansu nije iskoristio Balša Mrvaljević, nakon kornera Adžića - špic Podgorice nije pogodio iz peterca.

Tri promjene u sastavu Crne Gore na poluvremenu, dok je selektor Švajcarske Ilija Borenović izveo istih 11. Igrač koji je pravio mnogo problema po desnom boku, clan Grashopersa, Malik Deme odlično je upislio napadača Jang Bojsa, Ugoa Paru koji je u 49 poravnao na 1:1.

Iako je u 60. minutu selektor Švajcarske odjednom promijenio svih 10 igrača u polju Švajcarska nije popuštala sa napadima.
Nova velika odbrana Bobičića u 69. minutu. Nakon greške naših momaka stopostotnu šansu imao je Triten, ali je šutirao pravo u dobro postavljenog golmana Podgorice

U posljednjih 15 minuta opao je ritam, a naš tim djelovao je više zadovoljno remijem u teškom meču sa renomiranim protivnikom. Isti rivali sastaće se u četvrtak, takođe na stadionu trening kampa FSCG na Starom aerodromu od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније