Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

16. 05. 2023. 17:22 >> 17:32

ŽELE U LIGU ŠAMPIONA

Klop: Moramo da budemo spremni ako oni naprave kiks

Fudbaleri Liverpula pobijedili su sinoć Lester i nadaju se da će osvojiti mjesto koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone.

Liverpul je do trijumfa stigao golovima Kurtisa Džonsa u prvom poluvremenu i Trenta Aleksander-Arnolda u nastavku. Sva tri puta asistent je bio Mohamed Salah.

Menadžer Liverpula analizirao je utakmicu protiv Lestera i šanse da se domognu jednog od prva četiri mjesta.

„Prvi gol je bio senzacionalan, a drugi vrhunski. Pri postizanju trećeg smo demonstrirali divnu rutinu – trebalo bi češće tako da dajemo golove. Bila je ovo dobra i važna pobjeda za nas, a tek nas čekaju dvije teške utakmice jer se borimo za Evropu“, rekao je Jirgen Klop.

Liverpul trenutno zauzima peto mjesto na tabeli Premijer lige. Treće i četvrto mjesto zauzimaju Njukasl i Mančester junajted sa utakmicom i bodom više od Liverpila.

Do kraja sezone Liverpulu su ostala su još dva meča, sa Aston Vilom (20. maj) i Sautemptonom (28. maj).

Klop smatra da ne zna da li će neka od trenutno bolje plasiranih ekipa napraviti kiks ali da treba da budu spremni i ostvare pobjede u preostale dvije utakmice.

„Mnogo toga se promjenilo u našoj igri i sada igramo u drugom ritmu. Mislim da bi naši rivali u borbi za LŠ bili srećni da smo večeras izgubili. Volio bih da smo u njihovoj situaciji. Moramo da budemo spremni ako oni naprave kiks, ali ne bih rekao da je to vjerovatno. Ne znam da li će se to desiti. Da li ćemo mi zabilježiti dvije pobede? Ni to ne znam“, rekao je Klop.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније