Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

05. 05. 2023. 20:32 >> 20:45

MENADžER NjUKASLA

Hau: Nećemo nikad moći da priuštimo najveće zvijezde

Edi Hau, menadžer Njukasla, smatra da u ovom tenutku nije realno da Njukasl dovede igrače poput Nejmara i Ronalda.

Njukasl je postao jedan od finansijski najmoćnijih klubova na svijetu od kada ga je preuzeo Investicioni fond iz Saudijske Arabije.

Međutim, Edi Hau smatra da menadžment ne može da priušti preskupe fudbalske igrače.

"Nismo ni blizu tome da možemo da dovedemo takve igrače", kaže Hau, prenosi "BBC".

Njukasl je u pojačanja investirao 250 miliona funti međutim menadžer Njukasla kaže da senzacionalni transferi nisu realni u ovom trenutku.

"To su najbolji svjetski igrači i nećemo nikad biti u poziciji da priuštimo sebi takve igrače, tolika obeštećenja i tolike plate, nego mi moramo da pronađemo mlade koje ćemo da razvijamo u vrhunske igrače", rekao je menadžer Njukasla.

Igrači koji su stigli u klub od dolaska Saudijaca su Kieran Tripie, Bruno Gimaraeš, Sven Borman, Nik Poup i najskuplji među njima Aleksander Isak.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније