Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

03. 05. 2023. 10:33   >>  10:33

KLUB NE ŽELI DA PRODUŽI SARADNjU

Mesi odlazi iz Pari Sen Žermena na kraju sezone

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi napustiće na ljeto taj fudbalski klub nakon što ga je uprava suspendovala na dvije nedelje, pošto je bez dozvole otputovao u Saudijsku Arabiju.

Mesijev ugovor ističe na kraju sezone, a kako je danas prenio Ekip, ni uprava ne želi više da produži saradnju sa 35-godišnjim Argentincem.

Mesi je tražio dozvolu kluba da putuje u Saudijsku Arabiju zbog sponzorskih obaveza, u dva navrata je odlagao let kako bi sačekao dozvolu, ali je nije dobio.

On je ipak otputovao u Saudijsku Arabiju, zbog čega je suspendovan na dvije nedelje, priopustiće dvije prvenstvene utakmice (Troa, Ažaksio) i biće mu oduzeta dvonedeljna plata. Njemu je zabranjeno da trenira sa ekipom dok traje suspenzija.

Spekuliše se da će se Mesi vratiti u Barselonu, gdje je i stekao svjetsku slavu, a za njega su zainteresovani i brojni američki klubovi.

Mesi je do sada odigrao 71 utakmicu u svim takmičenja za pariski klub, postigao je 31 gol, imao je 34 asistencije i osvojio šampionsku titulu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније