Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

25. 04. 2023. 10:23 >> 10:23

ULAZI U POSLEDNjU GODINU UGOVORA

Kejn velika želja Junajteda, spremni da plate 100 miliona evra

Fudbaler Totenhema, Hari Kejn, velika je želja trenera Mančester Junajteda Erika ten Haga, a klub je za njega spreman da izdvoji oko 100 miliona evra, prenose engleski mediji.

Kejn je dugogodišnja želja Junajteda, ali ovog ljeta njegov transfer je puno realniji nego prije, budući da na kraju ove sezone ulazi u poslednju sezonu ugovora u Totenhemu, sa kojim gotovo sigurno neće produžiti saradnju.

"Na Old Trafordu je sve spremno za transfer. Ten Hag jako želi Kejna, kojem će ponuditi platu od 18 miliona evra po sezoni, a da bi to mogao da ostvari, smanjiće ugovor Davidu De Hei, koji je od ljeta slobodan igrač“, pišu engleski mediji.

Kejn je u Totenhemu od početka karijere i do sada je za taj klub odigrao 429 utakmica i postigao 274 gola uz 63 asistencije. Tri puta je bio prvi strijelac Premijer lige, ali sa Totenhemom nije osvojio nijedan trofej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније