Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Mina ]

23. 04. 2023. 22:13   >>  22:13

1. CFL

Konrad ubjedljivo na čelu

Napadač Sutjeske Tajron Konrad sa 21 postignutim golom zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Meridianbet Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Golgeter Jedinstva Žarko Korać postigao je 12, dok je na trećem mjestu Vuk Striković iz Sutjeske sa devet pogodaka.

Po osam puta u strijelce upisali su se Hulijan Montenegro iz Arsenala i igrači Petrovca Mamadu Mendi i Rodrigo Faust.

Napadač Mornara Fatos Bećiraj i Boris Cmiljanić iz Dečića upisali su po sedam pogodaka, dok su po šest postigli članovi Arsenala Ivan Bulatović i Boris Došljak, Zoran Petrović iz Budućnosti, igrač Dečića Stefan Denković, Oujidi Sahli iz Sutjeske i Balša Tošković iz Jezera.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih osam golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović, Marko Ćetković i Božo Marković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović, napadač Zete Nikola Krstović i Adnan Bašić iz Petrovca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније