Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

09. 04. 2023. 11:25 >> 11:42

NAKON POVREDE RAŠFORDA

Ten Hag: Da sam znao da će se to desiti, zamijenio bih ga

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su Everton u subotu, rezultatom 2:0. Uprkos pobjedi Junajted se našao u problemu jer je Markus Rašford morao da napusti teren, zbog povrede prepone.

Na konferenciji za medije na pretpostavku novinara da Rašfordova povreda izgleda ozbiljno, Erik ten Hag je bio neprijatan prema novinaru i odgovrio:
„Da li ste vi ljekar“.

Nakon utakmice, menadžer Junajteda rekao je da se moraju uraditi pregledi ali da povreda ne izgleda dobro.

„ Ovo su stvari koje mogu da se izbjegnu. Medicina i sva istraživanja na svijetu jasno svima govore da je igračima potrebno određeno vrijeme za oporavak između dvije utakmice. I sve se svodi na gust raspored. Sada smo u situaciji da možemo samo da se molimo da će biti dobro“, rekao je Ten Hag u izjavi za BT sport i dodao:

„Mislim da nema menadžera koji u ovoj fazi sezone nešto pretjerano može da rotira igrače. Razmišljao sam da ga odmorim, ali Marisijal se tek vraća iz povrede i pokušavamo da ih vratimo u rutinu. Kada igraju zajedno imamo dvojicu napadača koji mogu da završe posao, a to je ono što nam je potrebno da u ovoj zavšnoj fazi sezone budemo uspješni. Takođe, nije ništa nagovještavalo da bi mogao da se povrijedi. Da sam znao da će se to desiti svakako bih ga zamjenio“.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније