Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

08. 04. 2023. 13:18 >> 13:25

PRED SJUTRAŠNjI MEČ

Brnović: Moramo da vratimo timski duh i pobjednički mentalitet

Fudbaleri Sutjeske gostuju sjutra ekipi Jezera u okviru 29. kola Meridianbet 1. CFL.

Sutjeska je u zadnja tri meča bez pobjede a fudbaleri Budućnosti preuzeli su prvo mjesto na tabeli sa pet bodova više i utakmicom manje od drugoplasirane Sutjeske.

Ekipa Nenada Brnovića posljednja dva meča odigrala je u Nikšiću i osvojila samo bod. U prošlom kolu poražena je od Jedinstva (4:3).

Tokom ove sezone Sutjeska je jednom poražena od Jezera u gostima (1:0). Na ostala tri meča, uključujući i onaj u Kupu, slavili su fudbaleri Sutjeske.

Trener Sutjeske, Nenad Brnović, kaže da su dosta namučili da pobjede Jezero prije dva mjeseca. Smatra da je ekipa Jezera disciolinovana i da prima malo golova.

"Na posljednjem gostovanju Jezeru smo poraženi. Disciplinovani su, primaju malo golova, dobro igraju iza lopte, a njihovo najjače oružje je transformacija iz odbrane u napad i prekidi", rekao je Brnović na današnjoj konferenciji i dodao:

"Jasno je da imamo problema, ali se nadam da nećemo dozvoliti protivniku da ih iskoristi. Moramo da se skupimo, da vratimo timski duh, koji nas je ranije krasio i da vratimo pobjednički mentalitet. Siguran sam da to možemo, da će igrači dati maksimum da izvučemo pozitivan rezultat".

Ekipa Jezera odavno nije upisala pobjedu. Jezero je vezalo čak šest mečeva bez pobjede (pet remija i poraz). Jedini trijumf Jezero je zabilježilo nad tivatskim Arsenalom u drugom dijelu sezone.

Lijevi bek Sutjeske, Marko Vučić, nada se da će prekinuti niz bez pobjeda.

"Nadamo se da ćemo ostvariti pobjedu i prekinuti niz od tri meča bez trijumfa. Jezero nije rival protiv kojeg treba da se vadimo - teško primaju golove. Ako mi budemo 100 odsto spremni, onda ćemo pobijediti", smatra Vučić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније