Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

06. 04. 2023. 14:55 >> 15:00

"PRIČA SE ZAKOMPLIKOVALA"

Savićević: Napoli će biti dodatno motivisan, ali Milan može u polufinale LŠ

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević kazao je da će Napoli u četvrtfinalu Lige šampiona biti dodatno motivisan da se osveti Milanu za ubjedljiv poraz u Seriji A, ali da "rosoneri" mogu da prođu u polufinale.

"Vujadin Boškov je govorio da je bolje da dobijete pet utakmica sa 1:0, nego jednu 5:0. Znam da to čudno zvuči, da izgleda paradoksalno, ali je istina“, rekao je Savićević za italijanski list "Gazeta delo Sport".

Milan je proteklog vikenda u prvenstvenom meču slavio u Napulju sa 4:0. Savićević smatra da je to otežavajuća okolnost za "rosonere".

"Bio sam fudbaler i znam šta se dešava u ovakvim trenucima. Napoli sada ima više motiva, želi da reaguje poslije poraza, njegovi igrači osjećaju dodatnu uzbuđenost, a u svlačionici se priča o tome kako da odgovore na tako ubjedljiv poraz. Mislim da se priča zakomplikovala. Poraženi uvijek ima dodatni pritisak“, istakao je Savićević.

On je sa Milanom 1994. godine osvojio Ligu šampiona, kada je u nezaboravnom finalu savladana Barselona 4:0.

"Iskren sam, nadam se da će se Milan plasirati u polufinale“, zaključio je Savićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније