Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

05. 04. 2023. 15:28 >> 15:27

OKONČAO SPEKULACIJE

Vlasnik Notingem Foresta: Stiv Kuper ostaje menadžer

Menadžer Notingem Foresta Stiv Kuper dobio je danas javnu podršku vlasnika kluba Evangelosa Marinakisa nakon jučerašnjeg poraza od Lidsa (1:2).

Forest nije zabilježio pobjedu na posljednjih osam ligaških mečeva i nalazi se trenutno na 17. mjestu, jedno iznad zone ispadanja.

Klubovi obično ne reaguju na medijske spekulacije o poziciji menadžera, ali vlasnik Foresta je želio da ispravi situaciju sve većim izvještajima o Kuperovoj budućnosti.

"Niko ne poriče da je naš klub u teškoj poziciji Premiijer ligi, ali želimo da okončamo spekulacije i lažno i ometajuće izvještavanje u medijima kako bismo potvrdili da je Stiv Kuper i dalje menadžer Notingem Foresta", rekao je Marinakis u saopštenju.

Marinakis je, međutim, naglasio da se "rezultati i performansi moraju poboljšati".

"Svi smo bili razočarani nedavnim nastupima i vrlo je jasno da je potrebno mnogo napornog rada da se to hitno riješi", dodao je Marinakis.

Kuper se nalazi na klupi Notingem Fresta od septembra 2021. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније