Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

05. 04. 2023. 10:52   >>  13:14

SELEKTOR ZA RTCG

Radulović: Diskutabilna odluka kod prvog gola Srbije, Jovetić krucijalan za nas

Fudbalska reprezntacija Crne Gore sa pobjedom i porazom počela je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. U Razgradu je na startu savladana Bugarska 1:0 , dok je u Podogrici, u drugom kolu Srbija bila bolja 2:0.

Naredni meč u kvalifikacijama izabarnici selektora Miodraga Radulovića odigraće u junu sa Mađarskom. U razgovoru za TVCG, selektor Radulović govorio je o početku kvalifikacionog ciklusa, prije svega o meču sa Srbijom.

„Kada kažem da ne možete da predvidite sve, odnosi se na to da smo mi uprkos jednoj dobroj igri, gdje smo iznenadili protivnika, ja se ne bih složio da je Srbija bila slaba, jer uvijek kad imate na tom noviu nikoga naspram sebe, on pruži onoliko koliko mu vi dozvolite. Mi smo tačno znali dobre i loše strane protivnika i mislim da smo te njihove dobre strane uspjeli da neutralizujemo, onda su naše dobre strane došle do izražaja i kako se utakmica odvijala, sve je teklo kako treba, međutim te uslovljene izmjene u našem timu su nas itekako poremetile, izgubili smo tu čvrstinu, koja nam je bila prijeko potrebna. Mislim da je sve vodilo ka pozitivnom rezultatu, ali smo na kraju, rekao bih, na bizaran način izgubili“ kazao je selektor Radulović za RTCG.

Osvrnuo se Radulović i na neke detalje iz meča sa Srbijom u Podgorici.

„Ja uvijek tražim razlog negativnih rezultata u nama, mislim da smo mi u tom trenutku imali najmanje razloga za nervozu, a Srbija je trebala da bude nervozna. Ostaje veoma diskutabilna odluka kod tog prvog gola Srbije, ali idemo dalje. Ono što nam predstoji za sljedeći period je da se nadogradimo još, da na ovu igru nadogradimo još kvaliteta, sampouzdanja i vjere u svoje kvalitete“ istakao je Radulović.

Stevan Jovetić se opet povrijedio i kako je već najavljeno iz Herte, crnogorski reprezetativac neće produžiti ugovor sa ekipom iz Njemačke.

„Stevan Jovetić ima krucijalnu ulogu u našoj reprezentaciji, sigurno bio bio vodeći igrač u Evropi da ga nisu omele povrede, pokušaćemo da iskoristimo na najbolji mogući način njegovo prisustvo, svakako je najvažnije da bude zdrav“ zaključio je Radulović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније