Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

04. 04. 2023. 20:48 >> 20:52

KURIOZITET

Kantea na tri utakmice vode tri različita menadžera

Večerašnji derbi zaostalog 8. kola Premijer lige između Čelsija i Liverpula na "Stamford Bridžu" obilježiće nesvakidašnja situacija.

Budući da se nalazi u strartnoj postavi, Ngolu Kanteu, ovo će biti tek treća utakmica u Premijer ligi ove sezone na domaćem terenu, a sa klupe će ga predvoditi treći različiti menadžer kao posljedica čestih promjena na klupi "Palavaca".

Francuz je u prvoj utakmici na "Stamford Bridžu" portiv Totenhema bio pod vođstvom Tomasa Tuhela.

Njemac je smijenjen nakon poraza od Dinamo Zagreba u Ligi šampiona, a na njegovo mjesto došao je doskorašnji menadžer Grem Poter.

Zbog čestih povreda, Kante je propustio veliki dio sezone, pa je pod Poterovom trenerskom palicom odigrao sam jedan meč i to posljednji za Engleza u porazu od Aston Vile 2:0.

Potera je na klupi zamijenio bivši asistent Bruno Saltor, koji će tako postati treći menadžer ove sezone koji će voditi Čelsi, a samim tim i Kantea.

Budući da je klub iz Londona u potrazi za novim menadžerom, a kao najrealnija opcija pominje se Julijan Nagelsman, Francuz bi mogao da poveća broj utakmica i trenera ove sezone na četiri.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније