Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

31. 03. 2023. 15:59 >> 16:03

PRED MEČ SA ARSENALOM

Miličković: Mislim da je kvalitet na našoj strani

Pomoćni trener Sutjeske, Boris Miličković, i golman Sutjeske, Suad Ličina analizirli su sjutrašnji meč sa ekipom Arsenala u okvuru 27. kola prve crnogorske lige.

Miličković smatra da je ekipa Arsenala apsolutno pokazala da je najprijatnije iznenađenje što se tiče ovog dijela prvenstva.

"Znamo da su prošle godine ušli u drugu ligu i poslije toga nastavili niz dobrih igara i rezultata, što potvrđuje i njihova pozicija na tabeli" rekao je pomoćni trener. 

Miličkovič smatra da ekipa Arsenala igra dosta čvrsto, odgovorno, disiplinovano.

"Veoma su dobri iz nekog srednjeg bloka iz kog izlaze. Takođe i iz niskog bloka, dobri su u tranzicijama, prekidima. Imaju dobre pojedince u gotovo svim linijama i mislim da nas očekuje jedna veoma zahtjevna utakmica" rekao je Miličković.

Pomoćni trener Sutjeske kaže da su u njihovoj ekipi na raspolaganju svi igrači osim Krstovića zbog žutih kartona.

"Što se tiče nas mislim da je kvalitet na našoj strani ali to ne znači ništa ako ne budemo dali svoj maksimum i pojedinačno i kao tim, Nadam se ako taj dio sprovedemo rezultat neće izostati" zaključio je Miličković.

 Golman Sutjeske, Suad Ličina, smatra du su iskoristili reprezentativnu pauzu prije svega da se dobro spreme za nastavak sezone.

"Znamo da nas čekaju dva mjeseca u kojima će biti baš gust raspored. Čeka nas i polufinale Kupa", rekao je golman Sutjeske.

Smatra da su favoriti ali da ništa nije presudno i da ništa ne donosi automatski rezultat.

Ekipa Arsenala trenutno zauzima četvrtu poziciju na tebeli sa 35 osvojenih bodova, sa dva boda manje za poziciju koja vodi u Evropu. Sutjeska je prvoplasirana sa osvojenih 49 bodova koliko ima i Budućnost, uz utakmicu manje od najvećeg rivala.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније