Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

30. 03. 2023. 20:36 >> 20:46

ČELNICI PSV-a LjUTI

UEFA kaznila PSV zbog napada na Dmitrovića

Evropska kuća fudbala (UEFA) kaznila je fudbalski klub PSV zbog napada navijača tog tima na utakmici sa Seviljom. Jedan od navijača PSV-a uletio je na teren i napao golmana Sevilje Marka Dmitrovića.

Zbog tog incidenta napadač je kažnjen tri mjeseca zatvora i zabranom pristupa stadionu PSV-a u narednih 40 godina.

Zbog incidenta njihovog navijača sankcionisan je i klub.
UEFA je PSV-u izrekla kaznu od 20 hiljada eura i zatvaranje istočne tribine. Tu odluku osudili su čelnici holandskog kluba, koji su se izjasnili kratkim saopštenjem.

"Jako smo ljuti zbog ove kazne. Smatramo da klub ne treba da ispašta zbog ispada pojedinca, pa ćemo se potruditi da od njega nadoknadimo novac za ovu kaznu", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније