Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ FSCG ]

23. 03. 2023. 19:58 >> 20:03

PRED POČETAK KVALIFIKACIJA

Jovetić: Poznajemo Bugarsku, očekujem težak meč

Na pres konferenciji dan uoči prvog meča u kvalifiakcijama za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske bio je i reprezentativac Stevan Jovetić koji očekuje težak meč.

"Znamo dosta o Bugarima, ne igramo prvi put sa njima. U drugačijem su sastavu nego ranije, ali u svakom slučaju imam pozitivno mišljenje o njima. Podmladili su tim, imaju novog selektora i dobre rezultate sa njim na posljednja četiri meča. Očekujem tešku utakmicu, ali spremni smo za to, kazao je Jovetić.

Ofanzivac ,,sokola“ do je sada dva puta pogađao u duelima sa Bugarskom i to u mečevima u prvom kvalifikacionom ciklusu za Crnu Goru. Jednom u Podgorici (2008. godina), jednom u Sofiji (2009).

"Osjećam se odlično, nadam se da ponovo mogu postići gol. U dogovoru sa selektorom napravili smo plan kako da u ovom trenutku najviše doprinesem reprezentaciji, rekao je fudbaler berlinske Herte.

Sjutrašnji meč na ,,Ludogorec areni“ sudiće tim iz Azerbejdžana, koji predvodi Alijar Agajev. Asistiraće su Zejnal Zejnalov i Akif Amirali, dok je četvrti sudija Kamal Umudlu. U VAR sobi će biti Rumun Ovidiju Hacegan i Italijan Aleandro Di Paolo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније