Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

21. 03. 2023. 10:11 >> 10:11

POVRATAK NA KLUPU LONDONSKOG KLUBA

Hodžson i definitinvo vodi Palas do kraja sezone

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson imenovan je za novog trenera Kristal Palasa, saopštio je danas londonski klub.

Hodžson će Kristal Palas voditi do kraja sezone, a za pomoćnika 75-godišnjeg trenera imenovan je Pedi Mekarti.

Prvi mandat u Kristal Palasu Hodžson je imao od 2017. do 2021. godine.

"Privilegija je biti zamoljen da se vratim u klub, koji mi je oduvijek mnogo značio, i dobiti važan zadatak preokrenuti ekipu na bolje. Naš jedini cilj sada je da počnemo da pobjeđujemo i osvajamo bodove potrebne da osiguramo opstanak u Premijer ligi", rekao je Hodžson.

Hodžson je između ostalog vodio selekcije Švajcarske, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Finske, dok je Englesku vodio od 2012. do 2016. godine.

Takođe je bio trener Intera, Blekburna, Fulama, Liverpula, Vest Bromviča, a posljednji angažman je imao u Votfordu prošle godine.

Kristal Palas je prije četiri dana smjenio Patrika Vijeru, nakon serije loših rezultata, odnosno niza od 12 utakmica bez pobjede.

U međuvremenu Kristal Palas je u nedjelju doživeo još jedan poraz od Arsenala (4:1), i još uvijek nema pobjedu u ovoj godini.

Poslije 28 utakmica u Premijer ligi Kristal Palas zauzima 12. mjesto sa 27 bodova, a prvi meč poslije reprezentativne pauze će igrati 1. aprila na svom terenu protiv Lestera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније