Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

20. 03. 2023. 10:51   >>  10:51

NEZADOVOLjNI KONTEOM

Igrači Totenhema očekuju novog trenera naredne sezone

Fudbaleri Totenhema očekuju da će trener Antonio Konte napustiti klub i da je samo pitanje vremena kada će se to dogoditi.

Konteov ugovor ističe na kraju sezone, a mnogi igrači londonske ekipe vjeruju da će ih naredne sezone predvoditi novi trener, prenio je Skaj.

Kako se navodi, igrači žele da preuzmu odgovornost za lošu igru i rezultate, ali postoji osjećaj u ekipi da je Konte bio blizu da pređe granicu, kada ih je nazvao sebičnima i doveo u pitanje njihovu posvećenost klubu, poslije remija 3:3 sa Sautemptonom u subotu.

U šampionatima je dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija, pa predsjednik Totenhema, Danijel Levi, ima malo vremena da odluči da li će preduzeti nešto, nakon što je Konte iznio oštre kritike poslije remija.

On je upravi pojasnio da je imao na umu igrače, a ne vlasnika ili predsjednika kluba, odnosno da je rekao da bi igrači trebalo da preuzmu krivicu za neuspjehe i godine bez trofeja, a ne samo treneri i vlasnici.

Konte je na toj konferenciji rekao da klub ima odgovornost u prelaznom roku, da je svaki trener imao odgovornost, a da se za igrače stalno traže alibiji.

"A igrači, gdje su igrači? Ovdje je vlasnik 20 godina i ništa nisu osvojili, zašto? Krivica je samo na klubu ili na svakom treneru koji je bio? Tražite alibi, novi alibi. Pokušavate da nađete izgovore za igrače. U redu, nastavite to da radite, to samo i radite. Izgovori za igrače", naveo je Konte.

"Ali igrači, onda su izgubili samopouzdanje, izgubili su timski duh. Izgovori. Izgovori. Izgovori. Pokušaji da ih svuda zaštitite", dodao je tada Konte.

Stručni štab i igrači imaju dva dana odmora i vratiće se treninzima u utorak. Igrači se do sada nisu javno oglašavali povodom Konteovih izjava.

Skaj je početkom mjeseca prenio da je predsjednik Totenhema pod velikim pritiskom da vrati trenera Maurisija Poketina, pošto se za to zalaže nekolicina igrača i pojedini ljudi u klubu.

Totenhem nije osvojio trofej od 2008. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније