Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

17. 03. 2023. 10:20 >> 10:23

Kristal Palas smijenio Vijeru

Fudbalski klub Kristal Palas smijenio je danas trenera Patrika Vijeru poslije serije loših rezultata, odnosno niza od 12 utakmica bez pobjede.

Palas još nema pobjedu u 2023. godine, a u srijedu je poražen od Brajtona u Premijer ligi sa 1:0, što je treći poraz u nizu tog tima.

Ekipa Kristal Palasa je 12. na tabeli, ali ima samo tri boda više od Bornmuta koji je prvi u opasnoj zoni i koji ima meč manje.

"Rezultati posljednjih mjeseci su nas doveli u tešku situaciju i smatrali smo da je promjena neophodna da bismo dobili najbolje šanse da zadržimo status premijerligaša", rekao je predsednik Kristal Palasa Stiv Periš.

Vijera je preuzeo Kristal Palas prije početka sezone 2021/22. koju je taj tim završio na 12. poziciji. Međutim, ove sezone je Palas postigao samo 21 gol na 27 utakmica - manje su postigli samo Vulverhempton, Everton i Sautempton.

Kristal Palas je tako ostao bez trenera pred nedjeljno teško gostovanje lideru na tabeli, ekipi Arsenala.

Samo pet bodova dijeli posljednjih devet klubova na tabeli Premijer lige, a Kristal Palas do kraja šampionata očekuje osam mečeva sa direktnim rivalima u borbi za opstanak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније