Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

15. 03. 2023. 19:53 >> 19:54

LIGA ŠAMPIONA

Pep: Hvala na pohvalama, ali jedna ekipa igra bolji fudbal od Sitija

Mančester Siti je sinoć demonstrirao svu svoju moć ubjedljivom pobjedom protib Red Bul Lajpciga od čak 7:0 u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Briljirao je Erling Haland koji je pet puta tresao mrežu Bundesligaša, kao i taktici Pepa Gvardiole, koji je eksploatisao svaku grešku u odbrani protivnika.

Katalonski stručnjak se nakon meča zahvalio na pres konferenciji novinarima na pohvalama, ali onda je rekao da njegova ekipa ne igra najljepši fudbal u Evropi ove sezone.

"Napoli je možda najbolja ekipa u Evropi ove godine, a stilom igre jako je blizu Arsenalu'', rekao je Pep.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније