Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

14. 03. 2023. 18:47 >> 18:50

LIGA ŠAMPIONA

Roze: Trebaće nam meč sezone kako bismo savladali Siti

Menadžer Lajpciga, Marko Roze, rekao je da će njegova ekipa, koja je oslabljena zbog povreda, morati da odigra utakmicu sezone kako bi eliminisala Mančester Siti iz Lige šampiona.

Rozeov tim stiže na "Itihad" na revanš meč osmine filana Lige šampiona sa samo 17 igrača na raspolaganju.

Kristofer Nkunku i Ksaver Šlager su među ključnim odsutnima za Lajpcig, koji je igrao 1:1 protiv Mančester Sitija u prvoj utakmici.

Lajpcig je bio autsajder protiv "Građana" i kada nijesu imali problema sa povredama, a Roze zna da moraju biti perfektni kako bi uspjeli naprave iznenađenje.

"Igrali smo protiv istog protivnika prije nekoliko nedjelja i znamo šta da očekujemo, ali to zvuči lako u teoriji. U praksi protiv Sitija je drugačija situacija", rekao je Roze.

"Prvo poluvrijeme u Lajpcigu je bilo loše. Naša odbrana nije bila loša, ali jedva da smo imali posjed i to je bio glavni problem. Želimo da budemo intenzivniji kada se branimo, što znači da ćemo imati malo veći posjed, ali kada imamo loptu potrebno je da budemo i malo odgovorniji", rekao je trener Lajpciga.

On ističe da će njegov tim morati da odigra utakmicu sezone ako žele da se plasiraju u četvrtfinale.

"Moramo da pronađemo pravi balans, treba nam puno samopouzdanja i hrabrosti i potrebna nam je najbolja utakmica ove sezone, ako želimo da savladamo Siti", istakao je Roze.

Pozitivna stvar za Njemca je što će moći da računa na španskog napadača Danija Olma koji se vratio na teren nakon šestonedjeljne pauze zbog povrede butnog mišića.

"Dani se prilično dobro nosio sa povredom i dalje se oporavlja, ali on će definitivno biti faktor u ovoj utakmici sa 25 ili 30 minuta. Sigurno da neće biti onaj Dani kakvog poznajemo, ali će nam sigurno biti od koristi i jako smo srećni što se vratio" zaključio je Roze.

Meč između Mančester Sitija i Lajpciga igra se večeras od 21 sat na "Itihadu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније