Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

26. 02. 2023. 20:02 >> 20:00

PRVI TROFEJ OD 2017.

Mančester Junajted osvojio Liga kup

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su na Vembliju u finalu Liga kupa Njukasl rezultatom 2:0.

Mančester Junajted je poveo u 33. minutu kada je Kazemiro sjajno skočio i glavom postigao gol za 1:0 nakon centaršuta Luka Šoa. 

Šest minuta kasnije konačan rezultat postavio je Sven Botman autogolom. Nakon šuta Rašforda lopta je promijenila smjer i prevarila nemoćnog Karijusa.

Ovo je za Mančester Junajted prvi trofej još od 2017. godine kada su osvojili Ligu Evrope.

Njukasl je posljednji trofej osvojio 1969. godine.

Golman Junajteda David de Hea postao je rekorder kluba pošto u 181 utakmici nije primio gol, jednoj više od legendarnog Petera Šmajhela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније