Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

07. 02. 2023. 18:55 >> 18:50

DVOGODIŠNjI UGOVOR

Al Nasr želi i Busketsa

Fudbalski klub Al Nasr poslao je zvaničnu ponudu za vezistu Barselone Serhija Busketsa, prenio je danas Mundo Deportivo.

Ovaj 34-godišnji fudbaler ima važeći ugovor sa Barselonom do kraja tekuće sezone, ali katalonski klub, a posebno trener Ćavi insistiraju na produženju saradnje.

Buskets se još nije odlučio na takav korak i pitanje je kakva će biti reakcija na ponudu kluba iz Saudijske Arabije, koji želi da sa njim potpiše dvogodišnji ugovor uz godišnju platu od 18 miliona evra, prenijela je agencija Hina.

Al Nasr je, takođe, spreman i da poveća sopstvenu ponudu.

Buskets je cijelu profesionalnu karijeru proveo u Barseloni sa kojom je ostvario brojne uspjehe. Za reprezentaciju Španije odigrao je 143 utakmice uz dva pogotka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније