Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

31. 01. 2023. 12:20 >> 12:18

TITULU BRANI ČELSI

Al Ahli i Okland siti otvaraju Svjetsko klupsko prvenstvo

Utakmicom fudbalera egipatskog Al Ahlija i novozelandskog Okland sitija u srijedu u Tandžiru počinje takmičenje na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Pobjednik tog duela igraće u Tandžiru protiv američkog Sijetl Saundersa 4. februara, a istog dana u Rabatu marokanski Vidad Kazablanka igraće protiv Al Hilala iz Saudijske Arabije.

U polufinalu se takmičenju priključuju prvak Evrope Real Madrid iz Španije i šampion Južne Amerike brazilski Flamengo.

Prvo polufinale na programu je 7. februara u Tandžiru, gdje će Flamengo igrati protiv pobjednika duela Vidada i Al Hilala, a dan kasnije Real će u Rabatu igrati protiv pobjednika iz drugog četvrtfinalnog meča.

Finale i utakmica za treće mjesto igraju se 11. februara u Rabatu.

Na ovogodišnjem turniru biće u upotrebi VAR tehnologija.

Real je sa četiri titule rekorder takmičenja, poslije 2014, 2016, 2017. i 2018. godine.

Barselona ima tri trofeja (2009, 2011, 2015), a po dva trofeja imaju Bajern iz Minhena (2013, 2020) i Korintijans (2000, 2012).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније