Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

16. 01. 2023. 20:34 >> 20:30

PRIORITET ARAPSKOJ ZEMLjI

Investitori iz Katara glavni kandidati za kupovinu Liverpula

Investitori iz Katara su glavni kandidati za kupca engleskog fudbalskog kluba Liverpul.

Fenvej Sports Grupa (FSG) je prije 13 godina kupila Liverpul za 300 miliona funti, a sada za klub traži najmanje četiri milijarde funti, prenio je Miror.

Vlasnici kluba su zamolili investicione bankarske grupe Goldman i Saks i Morgan Stenli da pomognu u dogovoru u vezi sa prodajom.

Nije poznato koliko je potencijalnih kupaca, niti njihov identitet, ali brojni izveštaji navode da su investitori iz Katara najozbiljniji.

Kako je prenio britanski Ekspres, katarski novinar Mohamed Saed Alkabi tvrdi da je FSG arapskoj zemlji "dao prioritet" u borbi za kupovinu Liverpula i da su oni "ozbiljno zainteresovani" za preuzimanje.

FSG će navodno sljedećeg mjeseca saslušati ponude o mogućoj prodaji kluba sa Enfilda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније