Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

16. 01. 2023. 16:13   >>  16:27

SAVJETOVAO GA ADVOKAT

Mediji: Ronaldo nije potpisao tajni ugovor sa Juventusom

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo navodno nije potpisao tajni ugovor sa Juventusom o drugačijem načinu isplate dok je bio član tog italijanskog kluba.

Protiv Juventusa i bivših članova uprave vodi se postupak o navodnom lažnom računovodstvu i ugovorima, a posebno su isgtražitelji bili zainteresovani za ugovor sa Ronaldom, koji je napustio klub na ljeto 2021. godine.

Slučaj uključuje ugovore igrača, transfere i dogovore sa agentima od 2018. do 2020. godine.

Na početku pandemije Juventus je saopštio da su 23 igrača pristala na smanjenje plate na četiri mjeseca, kako bi klubu pomogli da prevaziđe krizu, ali tužioci tvrde da su se igrači odrekli samo jednomjesečne plate.

Izvještaji su sugerisali da je Ronaldo potpisao sporazum sa Juventusom koji mu garantuje 19 miliona eura, što je odloženo zbog pandemije koronavirusa.

U dokumentarcu koji je Rai emitovao advokat blizak Ronaldu je anonimno otkrio da "privatni ugovor postoji, ali da ga Ronaldo nije potpisao, već samo Juventus".

Upitan zbog čega Ronaldo nije potpisao, anonimni izvor je rekao: "Zato što su ga dobro savjetovali".

Ronaldovi advokati su nedavno podnijeli zahtjev za 19 miliona eura i dozvoljen im je pristup dokumentima iz istrage o klubu.

Ronaldo je za Juventus odigrao 134 utakmice, postigao je 101 gol i imao je 22 asistencije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније